Something Special here...

Related Posts with Thumbnails

Wednesday, October 20, 2010

Izinkan cinta dan setiaku sujud di kakimu bertasbih.

Bagaimana harus ku buktikan lagi
cinta dan setiaku padamu kasih
walau ribut badai melanda hati
gelora cinta dan rinduku untukmu masih

Bagaimana harus ku tegak berdiri
tanpa tiang percayamu kasih
bagaimana harus ku berteduh di sini
bila bumbung setiaku diragui masih

Ketulusan yang bagaimana harus ku pamirkan
sedangkan kemanisan dan kepahitan dilalui bersama
segala keegoan telah ku pamitkan
untuk setia bahagia bersama

usah disuluh cintaku yang terang
usah ditelanjangi setiaku sayang
masihkah lagi hatimu rawan
bagaimana lagi hendak ku tawan

Biarlah bulan bicara sendiri
pada hatimu yang masih meragui
biarlah bintang yang menjadi saksi
pada tragedi kasih ku ini 

andai mentari dan api yang menjadi onaknya
kaulah angin dan air yang menjadi penyejuknya
andai ini ketelanjuranku kasih...
izinkan cinta dan setiaku sujud di kakimu bertasbih...

6 comments:

LynAzz said...

NICE NORA..

LynAzz said...

Share pls..

Afrizal said...

???...
How are nora?

Anonymous said...

Apa khabar Nora! lama tak update blog ni...tiba2 bersajak pulak.
Best juga sajak you ni!
Ada apa-apa ke ni?
GM

Anonymous said...

@Nora : salam dariku. Andai ini luahan hati seorang yang dikeciwakan, aku turut simpati kepadanya, mudah-mudahan saja keegoannya tidak berpanjangan....

Nora Zaharah said...

Terima Kasih Her.
Alhamdulillah i sihat & bahagia...
GM awat tiba-tiba jadi anonymous pulak nii.. hehe..
HD ni kan? dari gaya tulisan you! apa hal semua nak jadi anonymous ni??