Something Special here...

Related Posts with Thumbnails

Tuesday, April 6, 2010

Sindrom malas atau dah tak larat...

Salam, lamanya tak update blog ni..mulanya streamyx buat hal! bila dah ok aku pulak yang dilanda sindrom malas yang teramat sangat...entah kenapa sejak dua menjak ni (pinjam words anak buah aku hehe..) badan rasa tak sedap, lemah, bisa2 dan menyucuk2.

Masalah ni aku beritahu dengan seorang kawan, katanya aku kena buatan orang (sihir), kahkah...siapalah yang dah tak ada keje nak sihir aku tu..mengarut sungguh!.

Aku lebih merasakan perubahan ni disebabkan oleh peningkatan umur yang semakin muda! hehe..tak nak ngaku dah tu... I wish i am younger... ialah kalau dulu setakat nak gi shopping or window shopping 5 ke 6 jam tu tak ada masalah tapi sekarang jalan lebih2 sikit kaki dah mula lenguh2, too old to be doing thing like this...

Kawan baik aku yang juga seorang doktor suggest ambil injection plasenta, katanya bagus untuk kesihatan dan macam2 lagilah yang malas sebenarnya aku nak dengar..tapi bila dia cakap its for anti ageing also..terus jadi bundar mata kawan sebelah aku...hehe mak cik Shaz! ada hati tu...

Agaknya lepas ni aku kena cari supplement untuk sendi dan tulang...agar membesar dengan sihat dan kuat! hehe...

4 comments:

Afrizal said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Gulam Mokhtar said...

lama tak update blog? sindrom malas tu biasalah, boleh jadi pd semua org. hey u ni awet mudalah..i pun ingat u dlm 30an juga haha..

sandal kecik said...

hi..

salam perkenalan...dpt dr forum cari.

injection plasenta?>.wwow...ngeri je dgr

anyhow..keep writing..ada masa p la blog saya

sandal kecik said...

hi ..salam..ni blog junior heheh.blog mama ada lagi satu